ArabaVS » Yeni Arabalar » 2025'de Yollara Çıkacak Yeni ve Makyajlı Arabalar!

2025'de Yollara Çıkacak Yeni ve Makyajlı Arabalar!

Son Güncelleme:

2025 yılı, otomotiv dünyasında büyük değişimlerin yaşanacağı bir yıl olarak dikkat çekiyor. Birçok otomobil markası, yeni model yılı için kapsamlı tasarım yenilikleri ve teknolojik güncellemeler ile karşımıza çıkacak. 2025'te piyasaya sürülecek araçlar, sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda performans ve teknolojik özellikler açısından da önemli değişiklikler sunacak. Bu yıl, Renault'un yeni Captur modeli, Ford Maverick'in gelişmiş versiyonu ve Opel'in yenilikçi Frontera'sı gibi, her biri kendi segmentinde çığır açan yeniliklerle donatılmış araçlar bizleri bekliyor. Ayrıca, Audi'nin tamamen elektrikli A6 e-tron konsepti ve Hyundai'nin kompakt INSTER EV'si de 2025'te piyasaya sürülecek araçlar arasında. Bu yazıda, 2025'te piyasaya çıkacak ve tasarımlarında köklü değişiklikler geçirecek bu araçların detaylarına göz atacağız.



Fiat Grande Panda 2025

2025 Fiat Grande Özellikleri



Fiat Grande Panda, şehir içi ulaşımda ve aileler için ideal bir araç olarak öne çıkıyor. İtalyan tasarım ruhunu yansıtan bu model, güçlü tekerlek kemerleri ve zarif yüzeyleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca, iç mekân tasarımında Lingotto binasından esinlenen özel dokunuşlar, araca benzersiz ve nostaljik bir hava katıyor.



Fiat Topolino 2025

2025 Fiat Topolino Özellikleri



Fiat, şehirlerde sürdürülebilir mobiliteyi teşvik etme misyonunu, herkes için erişilebilir bir deneyim sunarak sürdürüyor. Yeni Fiat Topolino, 14 yaşından itibaren kullanılabilen, neşeli ve şık bir elektrikli araç olarak bu vizyonu gerçeğe dönüştürüyor. Şehir içi ve kısa mesafeli yolculuklar için ideal olan Topolino, İtalyan zarafetini ve Yeni Dolce Vita tarzını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.



2025 Dacia Spring

2025 Dacia Spring Özellikler



Dacia'nın tamamen yeniden tasarlanan gösterge paneli, yeni iç tasarım dilini yansıtarak simgesel yatay mimarisi ve entegre dijital ekranlarla donatılmıştır. Spring modeli, tüm versiyonlarda 7 inçlik özelleştirilebilir dijital gösterge paneli ve yüksek donanım seviyelerinde 10 inçlik multimedya ekran sunarak kullanıcı deneyimini artırmaktadır. İç mekandaki renk paleti ve malzemeler, Dacia'nın maliyet verimliliği prensiplerini koruyarak yüksek kalite sağlamak için yeniden düzenlenmiştir.



2025 Citroen C3 Aircross

Yeni C3 Aircross, geniş iç mekanı ve iyi donanımıyla şehir içinde ve yolda konforlu bir sürüş sunuyor. Citroën, konfor, genişlik ve pratiklik konusundaki müşteri beklentilerini karşılamak için C-Zen-Lounge konseptini, Head-Up Display ve kompakt direksiyon simidi ile birlikte sunuyor; ayrıca yeni Citroën Advanced Comfort koltukları, optimum destek için yeniden tasarlandı. Araç, Citroën Advanced Comfort süspansiyon sistemi ve tüm versiyonlarda ilk kez kullanılan çift progresif hidrolik darbe durdurucularla konforu artırırken, 10.25 inçlik dokunmatik ekranlı son teknoloji bir bilgi-eğlence sistemi ve kapsamlı sürüş destek teknolojileri sunuyor.



2025 C3 Aircross



Yeni C3 Aircross, benzinli motorun yanı sıra 136 beygir gücünde bir 48V Hibrit güç aktarma organı ve tamamen elektrikli versiyon seçenekleriyle sunulacak. 300 km’nin üzerinde bir menzil sunan elektrikli versiyon, günlük yaşamı kolaylaştırıyor; %20’den %80’e sadece 26 dakikada şarj edilebiliyor ve gerçek zamanlı yol değişikliklerine uyum sağlayan e-ROUTES uygulamasını kullanıyor. 2025'te 400 km’nin üzerinde menzil sunan bir versiyon da piyasaya sürülecek.



2025 Renault Symbioz

2025 Renault Symbioz Özellikleri



Renault'un C-segment araçlarındaki en iyi özellikleri, modüler tasarım, bağlantı ve verimlilikle birleştiren Symbioz, kısa ve uzun yolculuklarda yüksek konfor standartlarını karşılamak için tasarlandı. Hem aileler hem de kurumsal filo sahipleri için ideal olan bu araç, geniş iç mekan ve verimlilik sunarken, elektrikli araç seçenekleriyle de dikkat çekiyor. 4.41 metre uzunluğundaki Symbioz, Renault'un E-Tech hibrit ve elektrikli araç serisini tamamlayarak C segmentindeki güçlü varlığını pekiştiriyor.



Symbioz, OpenR Link multimedya sistemi ve Solarbay koyu cam tavan gibi gelişmiş teknolojilere sahip. 624 litreye kadar yükleme kapasitesi ve modüler tasarımı ile bu sınıfta öne çıkıyor; aynı zamanda kompakt yapısı ve çevikliğiyle şehir içi trafikte ve aile hayatında ideal bir kullanım sunuyor. 1,500 kg'dan hafif yapısı ve E-Tech hibrit motoru ile yakıt tüketimi ve emisyon konusunda oldukça etkili bir performans sergiliyor.



2025 Renault Captur

Renault Captur, B-segmentinde yaşam arabası olarak tanımlanan, hem şehir içi hem de arazi koşullarında kullanılabilen, kompakt ve iç mekanında genişlik sunan bir araçtır. Yüksek sürüş pozisyonu sayesinde iyi bir yol görüşü ve kolay erişim sağlar, bu da 10 yıl içinde dünya genelinde iki milyondan fazla satış yapmasına katkıda bulunmuştur.



2025 Renault Captur



Yeni Captur, Renault'un Tasarım Direktörü Gilles Vidal tarafından başlatılan yeni tasarım diliyle daha şık ve dinamik bir görünüme kavuşuyor. Yeni ön tasarımı ve premium dokunuşlarıyla, şehir SUV'leri arasında standartları belirlemeye devam edecek. İç mekanında yeni döşemeler, yeni ekranlar ve OpenR Link multimedya sistemi gibi teknolojik yenilikler sunarak, güvenliği artıran gelişmiş sürüş yardım sistemleriyle donatılmıştır. 2024 Nisan itibarıyla Avrupa'da satışa sunulacak olan yeni Captur, beş motor seçeneği ve geliştirilmiş sürüş dinamiği ile müşterilere geniş bir seçenek sunacak.



2025 Ford Maverick

Ford Maverick, 2021'de tanıtıldığında, Amerikalıların ihtiyaçlarını bilmeden aşık oldukları küçük bir kamyonet olarak büyük ilgi gördü. Şimdi Ford, Maverick'in 2025 için yeniliklerle donatılmış yeni versiyonuyla bu popülerliği sürdürüyor. Yeni özellikler arasında, zorlu arazi ve hava koşullarında daha iyi performans sunan dört tekerlekten çekiş seçeneği ve artırılmış çekiş kapasitesi bulunuyor.



2025 Ford Maverick



Maverick, 13.2 inçlik büyük bir dokunmatik ekranla yeni kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto'yu desteklerken, yeni çekme teknolojileri de kullanıma sunulacak. Bu yenilikler, Maverick'in sahiplerinin taleplerine yanıt olarak eklendi ve kamyonetin, sadece diğer kamyonet markalarından değil, küçük arabalar ve SUV'lerden de müşteri çekmesini sağladı. Maverick Hybrid, şehir içi 42 mil/galon yakıt tüketimi ve 500 mil menzil sunarak, verimlilik ve çok yönlülüğü bir arada sunuyor.



2025 Opel Frontera

Yeni Opel Frontera, geniş yükleme kapasitesiyle dikkat çekiyor; arka koltuklar yukarıda olduğunda 460 litrelik bir bagaj alanı sunarken, koltuklar katlandığında bu kapasite 1,600 litreye çıkıyor. 60:40 oranında bölünebilen arka koltuklar ve standart ikinci yük tabanı ek bir esneklik sağlıyor. Ayrıca, 200 kilogramın üzerindeki tavana yük taşıma kapasitesinden yararlanmak isteyen müşteriler, opsiyonel fonksiyonel tavan raylarını tercih edebilirler.



Opel Frontera 2025 Özellikleri



Opel’in tüm yeni modellerinde olduğu gibi, yeni Frontera da cesur ve saf tasarımıyla olduğu kadar sorumlu performansıyla da etkileyici. Müşteriler, tamamen elektrikli bir seçenek ile 48 voltluk hibrit teknolojisine sahip yüksek verimli motorlar arasında seçim yapabilecekler. İster hibrit, ister elektrikli versiyon tercih edilsin, Frontera, yüksek hızlarda bile Opel’in karakteristik sürüş özelliklerini sunuyor.



Frontera, yaklaşık 24,000 €'dan başlayan fiyatlarla 48 volt hibrit teknolojisine sahip ve 74 kW (100 hp) 1.2 litrelik benzinli turbo motorla sunuluyor. Ayrıca, 100 kW (136 hp) 1.2 turbo motor seçeneği de mevcut. Almanya’daki müşteriler, 300 kilometreye kadar menzil sunan batarya elektrikli Frontera Electric'i yaklaşık 29,000 €'ya tercih edebilirler; uzun menzil versiyonu ise 400 kilometreye kadar yol alabiliyor.



2025 Opel Grandland

Şık ve dinamik tasarımıyla, geniş ve çok yönlü yapısıyla dikkat çeken yeni Opel Grandland, tamamen elektrikli güç aktarma organlarıyla donatılmış olarak tanıtıldı. Bu yeni model, Opel Experimental konsept otomobilinde ilk kez görülen tasarım özelliklerini seri üretim aracında hayata geçiriyor; bunlar arasında ortada gururla yer alan aydınlatılmış Blitz logosu ve arka kısmında sürekli aydınlatılan "OPEL" yazısı bulunuyor. Ayrıca, Intelli-Lux Pixel HD aydınlatma sistemi ve 98 kWh batarya ile yerel emisyonları sıfırlayan Grandland Electric, yaklaşık 700 kilometreye kadar menzil sunabiliyor.



2025 Model yılı Opel Grandland



Opel CEO'su Florian Huettl, yeni Grandland'ın Opel'in elektrikli modellerine önemli bir katkı sağladığını ve markanın C-SUV segmentindeki konumunu güçlendireceğini belirtti. Yeni Grandland, Stellantis STLA Medium BEV-platformunu kullanarak, 98 kWh batarya ve enerji tasarrufu sağlayan özelliklerle yaklaşık 700 kilometre menzil sunacak. Ayrıca, hızlı şarj istasyonlarında bataryayı %80 oranında şarj etmek sadece 26 dakika sürüyor.



Tasarım özgürlüğü sağlayan yeni altyapı, Grandland'ın güçlü duruşunu ilk bakışta gözler önüne seriyor. Öncekinden 173 mm uzun, 19 mm yüksek ve 64 mm geniş olan bu model, 20 inç jantlarla Opel'in SUV portföyünde kendine sağlam bir yer edinirken, 3D Vizor ve aydınlatılmış Opel Blitz logosu gibi detaylarla zenginleştirilmiş bir tasarıma sahip.



2025 MG ZS

MG Motor UK, mevcut MG ZS modelinin başarısını daha da ileriye taşıyan Yeni MG ZS Hybrid+ modelinin siparişlerini almaya başladı. Bu yeni hibrit model, teknoloji, konfor ve performans alanlarında önemli geliştirmeler sunuyor.



Yeni MG ZS EV



Yeni MG ZS Hybrid+, SE ve Trophy olmak üzere iki donanım seçeneği ile sunuluyor; SE modeli 21,995 £'dan, Trophy modeli ise 24,495 £'dan başlayan fiyatlarla satılacak. Her iki donanım da 7 yıl/80,000 mil garanti ve 160’tan fazla bayiden oluşan bir ağ ile destekleniyor. Standart özellikler arasında tam LED aydınlatma, 12.3 inç HD bilgi-eğlence ekranı, 7 inç sanal sürücü ekranı, arka park sensörleri ve kamera, otomatik farlar ve anahtarsız giriş bulunuyor. Ayrıca, her iki modelde de MG Pilot güvenlik paketi yer alıyor; bu paket adaptif hız sabitleyici, aktif acil frenleme, şerit takip asistanı, kör nokta algılama ve diğer güvenlik teknolojilerini içeriyor.



Trophy donanımına ek olarak 2,500 £'ya 18 inç alaşım jantlar, arka gizlilik camları, deri benzeri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon simidi, 6 yönlü elektrikli sürücü koltuğu ve 360° çevre görüş kamerası ekleniyor. Hibrit güç aktarma organı, 102PS güç üreten 1.5 litrelik benzinli motor ile 136PS çekiş motorunu birleştirerek toplamda 196PS güç sağlıyor ve 0-100 hızlanmasını 8.7 saniyede gerçekleştiriyor. 1.83kWh yüksek voltajlı batarya, 45kW jeneratör ile şarj edilerek, 55.4mpg (WLTP Kombine) yakıt ekonomisi ve 115g/km düşük CO2 emisyonu sunuyor.



2025 Audi RS 3

Audi Sport, RS3'ün duyularını daha da artırdı. Bu güncelleme ile kompakt üst model, maksimum performansı daha sportif bir hale getiriyor. Ön tarafta güçlü çizgiler, motor sporları tasarımına sahip jantlar ve RS bucket koltukları, dinamikleri görsel olarak vurguluyor. Beş silindirli motorun derin sesi ise bu dinamiği sesle destekliyor. 2.5 TFSI motoru, optimize edilmiş şasi ve yeni lastiklerle birlikte RS3’ün köşeleri daha coşkulu bir şekilde döndürmesini sağlıyor. Nürburgring-Nordschleife’de elde edilen yeni tur rekoru bunu doğruluyor. Artan sürüş dinamikleri ve yüksek kaliteli malzemeler, Audi RS3’ü duyular için bir deneyim haline getiriyor.



2025 Audi RS3



Görsel olarak, RS3'ün sportif ve dikkat çekici tasarımı performansı çağrıştırıyor. Yenilenen model, belirgin bir şekilde spor bir görünüm kazanmış. Öne çıkan özellik, belirgin bir çerçeveye sahip altıgen Singleframe ızgarası. Ön splitter üzerindeki üç açıklık ve yan hava girişleri, RS3’ü daha da alçaltıyor. Ön farlar, 24 elemandan oluşan kareli bayrak simgesi ile dikkat çekerken, sürücüler MMI dokunmatik ekran üzerinden üç ek gündüz farı tasarımı seçebilirler.



Arka tasarımda ise motorsporlarına referanslar devam ediyor ve önceki modelden daha güçlü bir varlık sergiliyor. Dikey yan reflektörler ön hava girişlerinin tasarım temasını sürdürüyor. Büyük RS özel difüzör, ortasında kırmızı bir reflektör ve yanlarda iki oval egzoz ucu ile RS egzoz sistemini taşıyor. Arka farlarda ise dinamik ok işaretleri, gelme/ayrılma fonksiyonu ile içten dışa doğru yanarak progresif bir tasarımı temsil ediyor.



Audi A6 Sportback e-tron

Audi A6 e-tron konsepti, 2021 Auto Shanghai fuarında tanıtıldığından bu yana elektrikli araç segmentinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Audi, A6 e-tron'u Sportback ve Avant versiyonlarıyla piyasaya sürerek, yüksek performans, uzun menzil, verimlilik ve hızlı şarj özelliklerini daha da ileriye taşıyor. Yeni PPE platformunu kullanan bu model, düz taban tasarımıyla dikkat çekiyor ve Audi'nin yeni tasarım felsefesini iç mekanında da yansıtıyor. A6 e-tron ve S6 e-tron, Eylül 2024 itibarıyla sipariş edilebilecek ve fiyatları sırasıyla 75,600 euro ve 99,500 euro olarak belirlenmiş durumda.



Audi A6 Sportback e-Tron



Dış tasarımı itibarıyla, A6 e-tron'un temiz ve dinamik çizgileri, aerodinamik verimliliği artıracak şekilde tasarlanmış. Ön kısımda yer alan ince gündüz farları ve geniş ızgara, aracı yolda daha geniş ve düşük gösteriyor. Siyah kaplama, tekil ızgarayı çevreleyerek e-tron modellerinin tasarım dilini yansıtıyor. Dinamik tavan çizgisi ve geniş, kaslı konturlar, aracın dört tekerlekten çekiş sistemini vurguluyor. Avant versiyonu ise düz tavan çizgisi ve öne doğru eğimli C sütunu ile dikkat çekiyor. Ayrıca, alüminyum görünümlü kaplama, A sütunundan tavan spoiler'ına kadar uzanarak tanınabilirliği artırıyor.



2025 Yeni Audi A5

Yeni Audi A5 ailesi, orta büyüklük segmentindeki başarılı tarihinin bir sonraki bölümüne adım atıyor. İlk Audi A4'ün üzerinden otuz yıl geçtikten sonra, son nesil olan Audi A5, keskin tasarım diliyle premium oranlarıyla etkiliyor. Hem Sedan hem de Avant gövde tipleri, Audi'nin spor tasarım felsefesinin özünü mükemmel şekilde yansıtıyor. Yeni iç tasarım dili, genişlik hissini artırıyor ve ekranları dijital bir sahneye yerleştiriyor. Yeni işletim konsepti, araçla etkileşimi artırıyor. Verimli kısmen elektrikli motorlar ve heyecan verici S modelleri, yelpazeyi tamamlıyor.



2025 Yeni Audi A5



2024'ten itibaren AUDI AG, model portföyünün genişletilmesiyle araç isimlendirmesini yeniden yapılandırdı. Elektrikli modeller için çift numaralar, içten yanmalı motorlar için ise tek numaralar kullanılacak. Yeni nesil ile birlikte, uzun süreli en iyi satıcı olan Audi A4, Audi A5 olarak adlandırılacak ve Neckarsulm'de üretilecek. Yeni A5, dört yeni versiyonla sunulacak: A5 Sedan ve S5 Sedan ile A5 Avant ve S5 Avant. Bu versiyonlar, Premium Platform Combustion (PPC) üzerine inşa edilmiş ilk modellerdir.



2025 Hyundai Inster

Hyundai Motor Company, 2024 Busan Uluslararası Mobilite Fuarı'nda tamamen elektrikli INSTER modelini tanıttı. A-segment sub-kompakt bir SUV olarak öne çıkıyor. Bu model, dikkat çekici tasarımı, uzun menzili (355 km) ve ileri teknolojisi ile segmentinin lideri olarak konumlanıyor.



Tasarım: INSTER, 2021'de tanıtılan Kore pazarına özel, benzinli CASPER modelinin tasarım mirasını temel alıyor. Daha geniş gövde ve dingil mesafesi, iç mekan alanını artırarak daha güçlü bir yolda duruş sağlıyor.



Hyundai inster 2025 Özellikleri



İç Mekan: Küçük bir SUV boyutunda geniş iç mekan ve artırılmış bagaj kapasitesi sunuyor. Bu tasarım, şehir içi sürüşü ve park etmeyi kolaylaştırıyor.



Teknoloji: Hızlı şarj özellikleri ve segmentinin en iyi elektrikli menzilini sunuyor. Ayrıca çevre dostu esneklik, çevik sürüş dinamikleri ve kesintisiz bağlantı sağlıyor.



Dış Tasarım: INSTER'ın dış tasarımı, güçlü çamurluklar, yüksek teknolojiye sahip bir tampon ve cesur bir alt koruma plakası ile karakterize ediliyor. LED gündüz farları, piksel grafik yön sinyalleri ve iki tonlu dış renk seçenekleri ile öne çıkıyor. Farklı jant seçenekleri mevcut.



Hyundai 2025 İ30

2007 yılında piyasaya sürülen mevcut Hyundai i30, üçüncü nesline geçiş yaptı. Güncellenmiş dış ve iç tasarımıyla, yeni nesil daha cesur bir görünüm sunuyor.



Ön ve Arka: Ön tasarım, radyatör ızgarasının deseninin, plaka altı tampon insertinin ve sis farı yuvalarının yeniden tasarlandığı dikkat çekiyor. Arka kısmında ise hatchback ve wagon gövde seçeneklerinde, arka tamponun krom inserti daha köşeli bir görünüme kavuşmuş.



2025 Yeni Hyundai i30



LED Farlar ve Jantlar: LED farlar ve arka lambalar artık standart olarak sunuluyor. Ayrıca, yeni 16 inç alaşım jant tasarımı da mevcut.



Renk Seçenekleri: Yeni Hyundai i30, 12 dış renk seçeneği sunuyor. Bunlardan yedisi yeni renkler: Abyss Black Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic, Meta Blue Pearl, Cypress Green Pearl ve Sailing Blue Pearl. Önceki renkler arasında Atlas White, Serenity White Pearl, Shimmering Silver Metallic, Shadow Grey ve Engine Red bulunuyor.



Yüzeyler ve Kaplamalar: Çarpışma paneli özel bir boya ile kaplanarak daha pürüzsüz ve dokunması keyifli hale getirilmiş. Merkezi tünel ise parlak siyah olarak boyanmış.



Koltuk Kaplamaları: Siyah iç mekan dört modern koltuk kaplamasıyla sunuluyor: tamamen kumaş, kumaş & deri, tamamen deri ve tekstil süet & deri. Ayrıca, üç yeni koltuk deseni eklenmiş. Tamamen kumaş ve kumaş & deri iç mekanlarda sırt dayama kısmında yatay çizgilerden oluşan bir desen bulunuyor. 



Yakıt Fiyatları 16 Eylül 2024

Benzin litresi: 41.84 ₺

Dizel litresi: 42.14 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com