ArabaVS » Yeni Arabalar » 2024 Yeni Skoda Kamiq İle Tanışın!

2024 Yeni Skoda Kamiq İle Tanışın!

Son Güncelleme:

Skoda, Kamiq modelini kapsamlı bir şekilde güncelliyor. Yenilenen tasarımıyla Kamiq, daha büyük ve dikey bir Skoda ızgarasıyla birlikte, kaba bir SUV çekiciliği kazanıyor. Ayrıca, imza niteliğindeki bölünmüş farlarının yeni proporsiyonları ile üst kısım daha ince, alt kısım ise daha büyük hale getirilmiştir. Opsiyonel TOP LED Matrix farlar, karakteristik altıgen matris modülleriyle birlikte Kamiq için ilk kez sunuluyor. 

Yeni Skoda Kamiq 2024

2024 Yeni Skoda Kamiq
Kamiq, sürdürülebilir malzemelerin kullanıldığı bir yapıya sahiptir. Örneğin, geri dönüştürülmüş plastiklerden yapılan su deposu ve tekerlek kemer kaplamaları, çevre dostu bir yaklaşım benimsenmesine katkı sağlar. İç mekanda, kapı trim panellerinde ve tavan kaplamasının yapısında ham kenevirden ve kenaf bitkisinden elde edilen doğal bitkisel elyaflar kullanılırken, döşeme, döşeme altı ve zemin paspaslarında geri dönüştürülmüş kumaşlar tercih edilmektedir.

Yeni Kamiq Motor Seçenekleri

Yeni kamiq iç tasarımı
Kamiq, yüksek verimli TSI motoru ile sunulmaktadır. En düşük seviyedeki motor, 95 hp gücündeki 1.0 TSI üç silindirli motordur ve manuel 5 ileri şanzımanla gelir. 115 hp gücündeki 1.0 TSI motor ise manuel 6 ileri şanzıman veya 7 ileri DSG şanzıman seçenekleriyle sunulur. Üst seviyedeki 150 hp gücündeki 1.5 TSI dört silindirli motor ise ACT silindir deaktive sistemi ile donatılmıştır. Bu sistem, orta silindirlerin güç gerektirmediği durumlarda otomatik olarak kapanmasını sağlayarak yakıt tüketimini azaltır. Tüm modellerde standart olarak sunulan süspansiyon sistemi yanında, daha yüksek süspansiyonlu olan seçenekler de bulunmaktadır.
2024 Yeni Skoda Kamiq özellikleri ve tasarımı
Kamiq, güvenlik ve yardım sistemleri bakımından da zengin donanıma sahiptir. Şerit Asistanı, Trafik İşareti Tanıma ve Yaya Monitörü gibi özellikler, Avrupa Birliği'nde standart olarak sunulur. Kazalarda, maksimum dokuz hava yastığı araç içindeki yolcuları koruma altına alır.

Yakıt Fiyatları 29 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com