ArabaVS » Yeni Arabalar » 2024 Yeni Mitsubishi Colt İle Tanışın! Clio'ya Alternatif

2024 Yeni Mitsubishi Colt İle Tanışın! Clio'ya Alternatif

Son Güncelleme:

Yeni MitsubishiColt, Renault-Nissan-Mitsubishi ortaklığındaki CMF-B platformunda geliştirilen ve Renault tarafından üretilen beş kapılı kompakt bir hatchback modelidir.. Avrupa'daki Mitsubishi Motors salonlarında Ekim 2023'ten itibaren satışa sunulacak olan bu araç, Avrupa pazarında dokuz yıl aradan sonra yeniden tanıtılan yedinci nesil Colt modelidir.


Güçlü Performans

Yeni Mitsubishi Colt, Avrupa şehirlerinde kendine yer bulan güçlü ve sportif bir görünüme sahiptir. Ön tasarımda Mitsubishi Motors'un Dinamik Kalkan tasarım konseptinden esinlenen araç, üst kısımda ince tam LED farlar ve alt kısımda L şeklinde LED gündüz farları ile keskin bir ifade sunar. Arka tasarımda ise genişlik vurgusu yapan tampon, çevik bir görünüm ve istikrar hissi verir.
2024 Yeni Mitsubishi Colt


Çevreci ve Güçlü Motor

Yeni Mitsubishi Colt, çevre dostu tam hibrit (HEV) ve benzinli motor seçenekleriyle sunulmaktadır. HEV modeli, 1.6 litrelik bir benzinli motor, iki elektrik motoru (alternatör-starter ve ana motor), otomatik çoklu modlu şanzıman ve 1.2 kWh'lik bir bataryayı bir araya getirir. Benzinli motor seçeneği ise 1.0 litrelik turboşarjlı bir motorla 6 ileri manuel şanzıman veya 1.0 litrelik bir benzinli motorla 5 ileri manuel şanzıman seçeneklerini sunar.


Konfor ve Güvenlik

Yeni Mitsubishi Colt'un premium iç mekanı, enstrüman panelinin ortasında yer alan Smartphone-link Display Audio (SDA) ile donatılmıştır. 7 inç veya 9.3 inçlik bir ekran aracılığıyla sürücü, sürüş modları (My Sense, Sport veya Eco modu), motor ve direksiyon tepkisi, ortam aydınlatması gibi sürüş deneyimini kişiselleştirmesine olanak sağlayan Multi-Sense sistemine erişebilir. Ayrıca, Bose premium ses sistemi, sürüş esnasında etkileyici bir ses deneyimi sunar. Gelişmiş güvenlik özellikleri ise sürücüye güvenli ve emniyetli bir sürüş için yardımcı olur.
2024 Yeni Colt Özellikleri
Mitsubishi Colt, Mitsubishi Motors'un yolcu araçları için kullandığı ilk isimdir ve bu isme sahip ilk araç olan Colt 600, 1962 yılında tanıtılmıştır. 1967 yılında Colt 1000F ile uluslararası bir ralliye ilk kez katılan Mitsubishi Motors, otomobil üretiminin temellerini atan motor sporlarına meydan okumayı sürdürmüştür. Colt, 1978 ile 2014 yılları arasında Avrupa'da altı nesil boyunca popülerlik kazanmış olup bölgede 1.2 milyon adetin üzerinde satış gerçekleştirmiştir.
 
Yeni Mitsubishi Colt, Avrupa pazarına iddialı bir geri dönüş yaparak yenilikçi tasarımı ve teknolojik yenilikleriyle dikkat çekmektedir. Güçlü performansı, çevreci hibrit seçenekleri, konforlu iç mekanı ve ileri düzey güvenlik özellikleri, sürücülere sınıfının ötesinde bir deneyim sunmaktadır. Mitsubishi Colt'un Avrupa'da uzun süreli başarısı ve efsanevi geçmişi, bu yenilikçi ve heyecan verici yeni nesil modelle birleşerek Mitsubishi Motors'un öncü konumunu pekiştirmektedir.
Yeni Colt ne zaman gelecek?


Yakıt Fiyatları 29 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com