ArabaVS » Araç İncelemeleri » 2021 Yeni Volkswagen Golf 8'in Dikkat Çeken Özellikleri

2021 Yeni Volkswagen Golf 8'in Dikkat Çeken Özellikleri

Son Güncelleme:

Yeni tasarım ve özellikleriyle Volkswagen Golf 15 Mart 2021 tarihi itibariyle Türkiye'de satışa sunuldu. Hiç olmadığı kadar sportif, dinamik ve dijital özellikler ve yepyeni bir sürüş deneyimi sunacak olan yeni Golf 8 birçok özellikle beraber geldi. Led Matrix farları, Dijital kokpiti ve eTSI motoruyla beraber yeni Golf'e dair bilmeniz gereken her şey!


SHIFT-BY-WIRE (ŞANZIMAN)

Yeni nesil vites topuzuyla beraber sunalan Golf geleneksel vites kollarının sahip olduğu mekanik bağlantılı Park konumu (P), artık diğer konumlar gibi şanzımana tamamen elektronik olarak bağlıdır. Shift-by-Wire adı verilen bu sistem sayesinde tasarım ve dijitallik bir arada sunuluyor.
Yeni Volkswagen Golf 2021 özellikleri


DOKUNMATİK PANORAMİK CAM TAVAN

Yeni Golf'ün tüm iç mekanda sunduğu panoramik cam tavanda şirket tuşları kaldırmış ve tamamen dokunmatik bir sistem yerleştirmiş.


IQ. LIGHT - LED MATRIX FARLAR

LED Matrix farları, her bir farın içinde bulunan 22 adet bağımsız LED modül ile farklı hava ve yol şartlarında en optimum aydınlatmayı sağlar. Düşük görüş koşulları için özel bir fonksiyonu da bulunan statik viraj aydınlatmaları şehir içi, standart ve otoban olmak üzere 3 farklı uzun far modu sunuyor. Yeni Golf yapay zeka teknolojisi ile akıllı aydınlatma imkanı sunuyor.
Yeni Golf'ün LED Farları


AMBİYANS AYDINLATMA

Merkezi bilgi ve eğlence sistemi ekranı üzerinden dokunmatik olarak seçilebilen 30 farklı renk seçeneği yeni Golf modelinde sunuluyor.


DİJİTAL KOKPİT

10 inç genişliğinde yüksek çözünürlüklü LCD ekranıyla, tüm veri ve bilgileri direkt olarak sürücünün görüş alanına yansıtır. Ayrıca Head-up Display özelliği sayesinde navigasyon talimatlarını takip ederken gözünüzü yoldan ayırmanıza gerek kalmaz.
Yeni Golf 8 dijital gösterge paneli


APP CONNECT

Kablosuz Mobil Bağlantı Arayüzü olan App-Connect sayesinde Apple CarPlay, Android Auto ve MirrorLink özgürce kullanılabilir.


Motor Seçenekleri

Yeni Volkswagen Golf
1.0 TSI 110 PS , 
1.0 eTSI 110 PS , 
1.5 eTSI 150 PS motor seçenekleri sunuyor.
Yeni Golf Yarı otonom sürüş seçenekleri sunuyor


YARI OTONOM SÜRÜŞ ASİSTANI

Yarı Otonom Sürüş Asistanı adı verilen Travel Assist, özellikle otoyollarda önünüzdeki araçla mesafeyi hesaba katarak şeridinizi ve hızınızı korumanıza yardımcı olur.


ADAPTİF HIZ SABİTLEYİCİ

200 metrelik bir alanı sürekli olarak tarar ve önde seyreden araçlara olan güvenli takip mesafesini korur. Sistem maksimum 210 km/sa hıza kadar çalışmaktadır.
Yeni Golf iç tasarımda birçok dokunmatik panel sunuyor


KÖR NOKTA UYARI SİSTEMİ

15 km/sa hızdan itibaren devreye giren sistem sesli bir uyarı ile sürücüyü uyarır. Sürücünün tepki vermediği durumlarda da otonom bir şekilde frenleme sistemini kullanabilir.
Yeni Volkswagen Golf 8 Teknolojisi


İlgili İçerik: Yeni Volkswagen Golf 8'in Teknik Verileri

Yakıt Fiyatları 28 Nisan 2024

Benzin litresi: 44.46 ₺

Dizel litresi: 41.88 ₺

Sıfır Araba Modelleri

Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
BMW
Chery
Chevrolet
Citroen
Cupra
Dacia
DS
Fiat
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lamborghini
Land Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MG
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Skywell
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
TOGG
Toyota
Volkswagen
Volvo


Son Karşılaştırmalar


Araba Karşılaştırma sayfası

Son Haberler


ArabaVS.com aracılığıyla, otomobil dünyasından markaları, markalara ait modelleri, motor ve donanım seçeneklerini karşılaştırabilirsiniz.

0.KM araba fiyatlarını, markaların güncel liste fiyatlarına ait son değerleri burada takip edebilirsiniz.
Copyright © 2024 Arabavs.com